Gert Damiaans


Specialisaties: Bouw – en aannemingsrecht, Burgerlijke – en handelscontracten, Informaticarecht, Intellectueel recht, Openbare aanbestedingen, Ondernemingen in moeilijkheden, Vennootschapsrecht


Gert Damiaans (° 1979) studeerde in 2003 af als licentiaat in de rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij schreef zich in 2004 in aan de balie van Tongeren. In 2004 behaalde hij vervolgens een master in fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit van Leuven.  Sinds  2007 is hij verbonden aan de balie van Hasselt en eveneens aan ons kantoor. 


Gert specialiseert zich in handels- en economisch recht in de brede zin, burgerlijke en handelscontracten, bouw- en aannemingsrecht, de ontwikkeling en het beheer van onroerende projecten en vennootschapsrecht. In 2013 volgde hij een postuniversitaire opleiding inzake curator en vereffenaar van vennootschappen.

Gert s een geregeld spreker en panellid voor topics in het handelsrecht en bouwrecht en is actief lid van diverse netwerken (VOKA, BNI, Ronde Tafel, …)

© 2015 Argus Advocaten